hannah Acne behandeling ( 45 min )

Een reinigende behandeling:

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting, bespreken we samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid afgestemd behandeladvies. De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

reiniging, enzymatische skinpeeling, scrub plus voor decollete, active mask, cell active, onzuiverheden verwijderen, active dry en een aangepaste verzorging voor uw huid.

€44,50

hannah Basis behandeling ( 60 min )

Huidverbeterings behandeling:

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting , bespreken wij samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid afgestemd behandeladvies. De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

reiniging, enzymatische peeling, scrub plus voor het décolleté, epileren, cell active behandeling ( stimuleert uw eigen huid doorbloeding ), masker, korte ontspannende massage met een op uw huid aangepaste crème, vitamine spray.

€52,00

hannah Sensation behandeling ( 75 min )

Huidverbeteringsbehandeling:

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting, bespreken we samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid afgestemd behandeladvies. De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

Reiniging, enzymatische skin peeling, scrub plus voor het decollete, epileren / harsen, cell active behandeling ,( stimuleert uw eigen huid door bloeding ) onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, aangepaste creme, vitamine spray.

€65,00

hannah Clear eco treatment ( 75 min )

De nieuwe Hannah Clear lijn staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver. Hannah introduceert met Clear een zuivere hoogwaardige en allergeenvrije productlijn. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie met respect voor de mens, de huid en het milieu. De producten bevatten verantwoorde ingrediënten, zijn verantwoord geproduceerd en zelfs het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar.

De behandeling kan ontstaan uit de volgende mogelijkheden:

huidanalyse, reiniging met Clear Cleansing Oil, dieptereiniging met Enzymatic Skin Peeling, verwijderen oneffenheden, wenkbrauwen epileren, gebruik van de Clear Sparkling Spray, gebruik van de benodigde crémes (de crémes worden aangebracht met enkele bindweefsel massagegrepen)
Als afsluiting gebruik van het ultra geluid apparaat met een product afgestemd op de huid.

€72,00

hannah Intens behandeling ( 90 min )

Huidverbeterings behandeling:

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting, bespreken we samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid aangepast behandeladvies. De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden.

Reiniging, enzymatische peeling, epileren en/of harsen, cell active behandeling ( stimuleert uw eigen huid doorbloeding ), onzuiverheden verwijderen, masker met ultrageluid, fruitzuur peeling of een bindweefsel massage met een op uw huid aangepaste crème, vitamine spray.

€75,00